Navigatie

Blijvende herinnering

Zijden Polscorsage "Blush"

Artikel 1 van 18 Volgende
€ 65,00 (inclusief 21% BTW)

Dit is een slanke, sierlijke polscorsage van ongeveer 17 cm. Vanaf de pols valt de polscorsage ongeveer 14 cm omhoog over de onderarm en ongeveer 3 cm vanaf de pols naar de hand. De bloemschikking is sierlijk en slank aangepast aan het model. Het dubbele frame zorgt voor extra stevigheid van de polscorsage en blijft prachtig zichtbaar.

Polscorsage "Blush"is gemaakt van prachtige poederkleurige roosjes en afgewerk met parels  en is afgewerkt met lintje. Het prachtige sierlijke frame van ijzerdraad zichtbaar.

Andere mogelijkheden qua bloemen of kleur?!

Natuurlijk is het mogelijk om een andere kleur of bloemcombinatie voor deze polscorsage samen te stellen. Klik hier voor meer informatie.

Bijpassende White Wash Steiger houten Standaard om uw polscorsage te bewaren.

Wilt u uw polscorsage na uw trouwdag ook bewaren en een mooie plek geven? Wij hebben een prachtige steigen houten standaard met de tekst I DO waar u uw polscorsage op kan bevestigen. Zo kunt u uw polscorsage een prachtig plekje. Een voorbeeld hiervan de standaard ziet u bij de afbeeldingen.

Bijpassende bloemen voor in uw haar?

Zoekt u bij uw polscorsage passende bloemen voor in uw haar? dit kan wij kunnen de bloemen op draad of op schuifspedje bevestigen. Deze kunt u bij opties mee bestellen.

Zoekt u bijpassende bloemen voor uw bruidsmeisje

Ook voor uw bruidsmeisjes jong of oud hebben wij mogelijkheden voor polscorsages, haarbloemen bloemenceintuur, ringen enz. Kijk hier voor de mogelijkheden.

        Samen met u ontwerpen wij graag uw eigen unieke polscorsage

* polscorsage * polscorsage voor de bruiloft * polscorsage zijden bloemen * polsboeket * polscorsage voor de bruid *polscorsage voor bruidsmeisjes

Nieuw!!

Sinds 15-11-2017 is het ook mogelijk om met PayPal te betalen

 

Volg ons op Facebook

Volg ons op Instagram

Gastenboek

  • 17-12-2017 - Hoi Kim&Debby, heel erg bedankt voor de prachtige corsages en...  lees meer
  • 10-11-2017 - De bruiloft is inmiddels al weer even achter ons, maar...  lees meer
  • 26-04-2017 - Wat had ik een mooie polscorsage aan bij mijn bruiloft....  lees meer
Plaats een bericht
© 2016 - 2018 flowersenco | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel