Navigatie

Uitleg over onze polscorsages

Kies het model van uw polscorsage

Onze polscorsages worden gemaakt op een armband van ijzerdraad. Deze armband is flexibel en buigzaam, waardoor u de armband om uw pols kunt buigen zo heeft de armband altijd de juiste pasvorm. En kunt u zelf de polscorsage gemakkelijk om en af doen.

polscorsage bruid voorbeeld polscorsage zijden bloemen voorbeeld polscorsage zijden bloemen voorbeeld zijden polscorsage bruid

Poscorsage foto 1.: is een recht model polscorsage die recht op de onderarm en vanaf de pols nog een klein stukje naar de hand valt, afgewerkt met een parel. Lengte ongeveer 12-14 cm. Dit model is perfect geschikt voor het maken van polscorsages met een vollere bloemschikking van diverse prachtige zijden bloemen. Er kan gekozen worden om het "frame" zichtbaar of niet zichtbaar te verwerken. Uiteraard kunnen we de polscorsage ook groter maken.

Polscorsage foto 2.: is een slanke, sierlijke polscorsage van ongeveer 17 cm. Vanaf de pols valt de polscorsage ongeveer 14 cm omhoog over de onderarm en ongeveer 3 cm vanaf de pols naar de hand. De bloemschikking is sierlijk en slank aangepast aan het model. Het frame van de polscorsage blijft zichtbaar.

Polscorsage foto 3.: is een a-symmetrisch model polscorsage. Dit model polscorsage loopt schuin over de onderarm van begint schuin van de richting van de  duim over de onderarm richting buitenkant van uw arm (kant van uw elleboog). Uiteraard kan de polscorsage aan de linker of rechterarm gedragen worden. Bij dit model  is het belangrijk voor ons om te weten of u de polscorsage links of rechts wilt dragen ivm de richting van het model en bloemen.

Polscorsage foto 4.: is in de vorm van een armband. De polscorsage heeft de bloemschikking op de pols.

Heeft u zelf een andere wensen of ideeën dit is geen enkel probleem,

Wij adviseren / informeren u graag over de mogelijkheden voor Polscorsages, Zijden Polscorsages, Polscorsages voor de bruid, Brides wrist corsage, Zijde polscorsage, Polscorsage voor een gala, Polscorsages voor bruidsmeisjes, Polscorsages voor de getuige, 

Nieuw!!

Sinds 15-11-2017 is het ook mogelijk om met PayPal te betalen

 

Volg ons op Facebook

Volg ons op Instagram

Gastenboek

  • 17-12-2017 - Hoi Kim&Debby, heel erg bedankt voor de prachtige corsages en...  lees meer
  • 10-11-2017 - De bruiloft is inmiddels al weer even achter ons, maar...  lees meer
  • 26-04-2017 - Wat had ik een mooie polscorsage aan bij mijn bruiloft....  lees meer
Plaats een bericht
© 2016 - 2018 flowersenco | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel